TOT VOLGEND SEIZOEN!

Deelnemers

Bertie Steur
Bertie is geboren in Zeeland en groeide op op de boerderij, waar zij van jongs af aan al op de trekker zat en rondliep tussen de ossen. Na de HAVO, MTS en de Middelbare Agrarische School gaat zij bij haar vader in het bedrijf werken en neemt dit eind 2008 van hem over. In 1999 begint zij naast haar werk als boerin een carrière als DJ en draait zes jaar lang in verschillende clubs en op diverse festivals. Ook zit Bertie van 2002 tot 2006 in de gemeenteraad voor de lokale partij Leefbaar Schouwen-Duiveland. Het grote publiek kent Bertie van het tv-programma ‘Boer Zoekt Vrouw’ waarin zij één van de vijf boeren was die op tv gevolgd werd. Na haar deelname aan ‘Boer Zoekt Vrouw’ pakte zij het DJ’en weer op met als hoogtepunt Valtifest.
Anna Nooshin
Anna Nooshin is modeblogger, YouTuber, tv-host en auteur. In 2011 richtte ze de succesvolle website NSMBL.nl op. Dit is tot op de dag van vandaag één van de grootste lifestyle titels voor vrouwen in Nederland. Dagelijks worden hier meerdere artikelen geplaatst om de lezer te inspireren. Mode, liefde, eten, emotie en kunst: als het inspireert en krachtig is, is het NSMBL waardig. In 2015 startte Anna haar eigen YouTube kanaal, waarmee ze al meer dan vijf miljoen views heeft gegenereerd. Op haar YouTube kanaal geeft ze de kijker wekelijks een kijkje in haar persoonlijke leven en ze maakt video’s over beauty, reizen en fashion. In dezelfde periode verscheen tevens haar eerste boek ‘On Top’. Deze bestseller is een inspiratiegids vol humor en herkenbare situaties voor jonge vrouwen. Haar tweede boek, ‘On Life’, is inmiddels ook een feit en daarnaast zit Anna regelmatig aan de desk bij ‘RTL Boulevard’ als lifestyledeskundige.
Bartho Braat
Na het Gymnasium studeerde Bartho Geschiedenis- en Theaterwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Als acteur speelde hij in diverse toneelgroepen en deed veel televisiewerk. Ook werkte hij als rollenspelacteur voor de overheid, regisseerde musicals op middelbare scholen en speelde in een aantal films en series zoals ‘Mama is boos!’ en ‘Medisch Centrum West’. Bij het grote publiek is hij bekend geworden als Jef Alberts uit ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. In januari 2016 nam Bartho na bijna 25 jaar afscheid van Jef en ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Samen met GTST-broer Wilbert Gieske speelde hij in een aantal eenakters zoals ‘Een Wonderbaarlijke Nacht’ en ‘Karel’. Onlangs speelde Bartho samen met Jette van der Meij de voorstelling ‘Gare de Lyon’, die naar verwachting in het voorjaar van 2017 terugkeert naar de theaters. Naast acteren doet Bartho veel stemmen- en nasynchronisatiewerk voor de studio’s van Walt Disney en Dreamland. Deze zomer is Bartho te horen als Meester Ray in het vervolg op de populaire ‘Finding Nemo’ film: ‘Finding Dory’.
Chloé Leenheer
Chloé Leenheer is actrice. Op jonge leeftijd studeerde ze klassiek ballet op de school voor jong talent van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hierna volgde ze een opleiding tot actrice aan de MBO theaterschool en stroomde ze na twee jaar door naar de jazz/musical opleiding van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Chloé is onder andere bekend van de televisieserie ‘Zusjes’ van Dana Nechushtan, waarin ze één van de hoofdrollen speelde. Verder was Chloé te zien in de Telefilm ‘Lellebelle’. en speelde zij een gastrol in de serie ‘Heer & Meester’ en in de serie ‘Bluf’. In de bioscoop was Chloé te zien met een grote rol in de speelfilm ‘De Nobelprijswinnaar’ en had ze een rol in de film ‘Sterke Verhalen’. Op het toneel was ze te zien in het theaterspektakel ‘War Horse’.
Dave Roelvink
Dave krijgt het entertainen thuis al van jongs af aan met de paplepel ingegoten en met Dries Roelvink als vader weet hij als geen ander hoe het is om in de spotlights te staan. Wanneer Dave nog maar net 16 jaar is, wordt hij door een modelscout op straat aangesproken en kort daarna krijgt hij een contract bij een modellenbureau. Hoogtepunt van zijn modellencarrière is de show die hij loopt op de catwalk voor Tommy Hilfiger. Op 18-jarige leeftijd wordt hij gevraagd om mee te doen aan het programma ‘Fort Boyard’ en wanneer de ‘Roelvinkjes’ in 2015 met hun eigen reality-serie bij RTL 5 te zien zijn, groeit zijn bekendheid nog harder. Tijdens de serie komt Dave er achter dat hij een carrière als DJ ambieert. Na diverse cursussen en veel oefenen is Dave klaar om zijn kunsten ten gehore te brengen. Dave begint met draaien door het hele land en dat blijkt een gouden greep; in 2015 werd Dave ruim 300 keer geboekt.
Dio
Rapper Dio tekent in 2008 bij hiphop label ‘Top Notch’ en kort daarna komt zijn succesvolle debuutalbum ‘Rock-’n-Roll’ uit. Hij genereerde ruim tien miljoen YouTube views, TMF en 3FM awards en hoge Top40 noteringen. In januari 2012 was Dio te zien als kandidaat in het AVRO-programma ‘Wie is de Mol?’ en in hetzelfde jaar verschijnt zijn tweede album ‘Benjamins Braaf’s Festival’. Daarna volgden programma’s als ‘Ali B Op Volle Toeren’ en ‘Ik Hou Van Holland’. In 2012 verschijnt Dio’s tweede album ‘Benjamin Braaf’s Festival’. Na een uitgebreide tour op alle grote podia en festivals wordt hij gevraagd als Ambassadeur van de Vrijheid en was één van de acts in de helikoptertour op Bevrijdingsdag. Met zijn meest recente album ‘De Man’ (2015) spreekt Dio opnieuw verschillende muziekliefhebbers aan, waardoor hij voor zowel festivals als in de clubs veel geboekt wordt. Naast een carrière als rapper is Dio al twee keer verkozen tot ‘Beste Geklede Man van Nederland’ (2009 en 2015).
Elle van Rijn
Elle van Rijn is actrice en schrijfster. Ze volgde de acteursopleiding aan de Toneelschool in Maastricht en kwam na haar afstuderen onder contract bij het theatergezelschap Het Noord Nederlands Toneel. Ze maakte al snel haar entree op televisie en kreeg bekendheid door haar rollen in de comedyserie ‘Sam Sam’, de dagelijkse soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en de jeugdserie ‘Het huis Anubis’. Ook speelde ze in de succesvolle bioscoopfilms ‘Liever verliefd’ en ‘De oesters van Nam Kee’. Naast haar acteercarrière ontwikkelde Elle zich als scenarioschrijver. Aanvankelijk schreef ze alleen voor televisie, zoals ‘De co-assistent’, ‘Dokter Tinus’ en ‘Danni Lowinski’, maar later ook voor speelfilms, zoals ‘Hallo Bungalow’ en ‘Ja, ik wil’. Ze publiceerde zeven romans en biografische boeken, waaronder haar romandebuut ‘De tragische geschiedenis van mijn succes’ en haar laatste boek getiteld ‘Vier kinderen, drie mannen, twee carrières en één burn-out’.
Gaby Blaaser
Gaby Blaaser is een Nederlandse actrice en presentatrice. In 2006 speelde zij een gastrol in de soap ‘Onderweg naar Morgen’ en vanaf 2007 was Gaby te zien in de jeugdserie ‘SpangaS’. Daarnaast was zij te zien in de kinderfilm ‘Penny’s Shadow’, de film ‘Gangsterboys’ en ze speelde diverse gastrollen in series. Eind 2012 is Gaby deelneemster aan het tv-programma ‘Sterren dansen op het ijs’ en het jaar daarna reist zij af naar Marokko als deelneemster voor het AVRO-programma ‘Atlas’. In 2014 wordt zij gevraagd om de rol van Sascha Kramer te spelen in de populaire RTL 4-soap ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ en tot op heden behoort zij tot de vaste cast van de serie. Naast haar acteercarrière presenteerde Gaby ook het ‘Jetix Mega Talent’, ‘Campinglife’ en het programma ‘Dance Code’ waarin ze in de wereld van dance duikt en alle laatste nieuwtjes uit de ‘uitgaansscene’ brengt.
Jalou Langeree
Jalou Langeree is een stoere kitesurf chick uit Noordwijk en de huidige Wereldkampioen golfrijden met een kite. Op 12-jarige leeftijd begon ze met kitesurfen en naast school bepaalde de wind haar agenda. Samen het haar oudere broer Kevin spendeerde ze al haar vrije tijd op zee. Nu, veertien jaar later, is ze hier nog elke dag mee bezig. Om aan de vele wedstrijden mee te doen en te trainen reist ze de hele wereld af voor de meest uitdagende kitesurf spots; van Noord-Amerika naar Zuid-Afrika tot aan afgelegen plekken in Azië of dichtbij huis, hier in Nederland. Een extreme sport zoals kitesurfen word gedomineerd door mannen. Jalou maakt zich hard voor vrouwen in extreme sports. Door haar enthousiasme, gedrevenheid en haar prestaties hoopt ze een goed voorbeeld te zijn en de stap voor vrouwen naar extreme sports laagdrempeliger te maken.
JayJay Boske
JayJay Boske is presentator en programmamaker. Op 18-jarige leeftijd verhuist JayJay naar het regenachtige Newcastle om als professioneel rugbyspeler aan de slag te gaan bij de Newcastle Falcons. Na drie jaar fulltime trainen en spelen raakt hij geblesseerd tijdens de County Cup Finale en moet noodgedwongen afscheid nemen van de sport. JayJay keert terug naar Nederland en gaat aan de slag bij de ‘BNN Coolcast’ van BNN University. Hier leert hij van Eddy Zoëy hoe hij radio maakt en bij 101TV leert hij televisie maken. Na vier jaar stapt JayJay over naar Veronica waar hij samen met Tim Haars, Tess Milne en Sjaak Pieter van Es ‘De Fukkers’ presenteert. In 2014 presenteert hij samen met Simon Zijlemans het programma ‘Brouwersch’ en gaat hij samen met Simon en Tess Milne op reis om het op te nemen tegen de jongens van StukTV in de internethit ‘Roadtrippers’. Het jaar daarna maakt JayJay opnieuw een overstap. Dit keer gaat hij naar RTL en presenteert het ‘WK Rugby’ en het programma ‘Wie Is De Sjaak?’ samen met Veronica van Hoogdalem, Rick Brandsteder en wederom Tess Milne. Ook maakt JayJay in dit jaar het tweede seizoen van ‘Roadtrippers’. In 2016 presenteert JayJay samen met Ellen Hoog het programma ‘Nederlands Ruigste’ voor RTL 7 en start met zijn eigen YouTube kanaal genaamd “Day 1”. Op dit kanaal plaatst hij meerdere keren per week een video over trainen, motivatie en een gezonde lifestyle.
Jessie Jazz Vuijk
Jessie is geboren in Rotterdam. Tijdens haar middelbare schooltijd verhuist ze naar een klein dorpje naast Delft, genaamd Delfgauw. Hier bestaan haar dagen uit dagen lang de bossen door crossen op haar paard en het melken van koeien. Na een aantal jaar op het platteland pakt ze haar spullen en verhuist naar Amsterdam. Als ze net zestien is werkt ze drie maanden als model in Istanbul en sindsdien doet ze regelmatig modellenwerk. In 2015 wordt ze verkozen tot Miss Nederland en daarna vertrekt ze naar Las Vegas voor de Miss Universe verkiezing. Momenteel werkt ze als presentatrice en model en zet ze zich in voor verschillende goede doelen.
Koos van Plateringen
Koos is geboren en getogen in Harderwijk. Na het behalen van zijn HAVO diploma, verhuist hij naar Zwolle en rond daar met succes de opleiding MEAO communicatie af. Vervolgens studeert hij in Amsterdam HBO Communicatie en tijdens die opleiding loopt hij stage bij verschillende tv programma’s. In 1999 gaat hij aan de slag bij John de Mol producties als redacteur, regisseur en verslaggever voor verschillende programma’s, zoals ‘Koffietijd’ en ‘All You Need Is Love’. Vijf jaar later, in 2004 begint hij als verslaggever bij ‘Shownieuws’ en in 2009 maakt hij zijn debuut als presentator van het programma. Inmiddels is hij één van de vaste gezichten van de show en doet verslag van grote showbizzevenementen, maakt reportages met- en over BN-ers en is een van de entertainmentdeskundigen en presentatoren van de showrubriek. Daarnaast interview hij ook BN’ers voor het 100% NL Magazine. Koos is getrouwd met Ton Keunen. Ze wonen in Nieuwersluis aan de vecht samen met twee honden, Jones en Molly, vijf kippen en zestien vissen. Ton heeft twee zonen, Kimo (13) en Noah (12).
Kraantje Pappie
‘Niemand wil leven als een ouwe lul die niet genoten heeft’. Dit statement is het thema van de eerste single ‘Euro’s’ van het aankomende album ‘Crane III’ van Kraantje Pappie (Alex van der Zouwen) en staat symbool voor zijn leven. Na de release van ‘Waar Is Kraan’ en zijn debuutalbum ‘Crane I’ leerde het grote publiek Kraantje Pappie kennen. Hits als ‘Weekend’, ‘Wat nou als het Lukt’, ‘Feesttent’, ‘Met z’n Tweeën’, ‘Mijn Nachten’ en ‘Handen Omhoog’ deden daar nog een schep bovenop. De messcherpe flows en humoristische teksten van Kraantje ondersteund door de producties van Nightwatch blijken een gouden (en platina) combinatie. Kraantje speelde op veel grote festivals zoals Rock Werchter, Tomorrowland, Lowlands, Solar en Pinkpop. Eind dit jaar verschijnt een nieuw album van Kraantje.
Lex Uiting
Lex Uiting is verslaggever, zanger, radio- en televisiepresentator. Hij begint zijn radio- en tv-carrière in 2005 bij het opleidingstraject BNN University. Na de BNN University stroomt hij door naar de VARA om de tv-programma's ‘Kassa3’ en vanaf 2009 ‘Kinderen Voor Kinderen’ te presenteren. Daarnaast was hij één seizoen te zien als jongste Jakhals bij ‘De Wereld Draait Door’. Van 2012 tot 2015 is Lex één van de vaste gezichten van ‘RamBam’ en vorig jaar presenteerde hij samen met Giel Beelen ‘De beste singer songwriter van Nederland’. Op de radio was hij te horen als reporter bij ‘Stenders Eetvermaak’, ‘De Coen en Sandershow’ en als reporter bij Giel op 3FM. In de ochtendshow interviewde hij in 'Gaat-ie Mee Of Zegt-ie Nee' nietsvermoedende BN'ers over totale onzin, zichzelf afvragend of ze zouden meepraten of eerlijk zouden zijn. Sinds 2016 is hij iedere zaterdagnacht tussen 3 en 6 uur te horen als de afterparty van de luisteraars van NPO 3FM in zijn radio programma ‘LEX’. Naast het presenteren en radio maken schrijft en maakt Lex ook muziek. Tien jaar lang toerde hij als zanger met z'n dialectbandje (Zoemaar) door Limburg en bracht twee albums en drie singles uit. Voor de laatst verschenen plaat 'Wiéd Weg Van De Waereld' won Lex als liedjesschrijver de prestigieuze Priés Veur 't Limburgs Leed. In 2014 schreef hij speciaal voor het huwelijk van zijn broer het lied ‘Vanaaf vandaag’ en bereikte daarmee de eerste positie in de iTunes Top 100.
Suzanne Klemann
Suzanne Klemann is bekend als één van de twee zangeressen van de popgroep Loïs Lane. Samen met haar zusje Monique vormt zij het hart van deze groep. Toen Prince in 1990 de videoclip van ‘I Wanna Be’ voorbij zag komen op MTV vroeg hij de band het voorprogramma te verzorgen van zijn Europese tour. Lois Lane heeft in totaal negen albums uitgebracht. Naast Loïs Lane is Suzanne ook één van de zangeressen van de powervrouwengroep : “Girls Wanna Have Fun”. Naast haar zangcarrière bij Loïs Lane presenteerde Suzanne meerdere tv- programma’s, waaronder “Let’s Go to the Movies”, “Autocity” en “Count Down The Files”. Ook presenteerde zij regelmatig het populaire radioprogramma ‘TROS Muziekcafé’ op Radio 2. Suzanne zet zich al jaren actief in voor goede doelen. Zo werd zij de eerste ambassadrice voor de “Stichting Orange Babies“. Deze Stichting heeft ze met hart en ziel vanaf het begin helpen opbouwen. Dit geldt ook voor de “Stichting Run4schools“. Momenteel is zij nog steeds betrokken als ambassadrice bij “Stichting Het Babyhuis“ in Dordrecht en verricht zij werkzaamheden voor “Stichting Importunus“. Suzanne en Monique treden nog wekelijks op als Loïs Lane. Suzanne is al jaren gelukkig getrouwd met Minka Mooren en samen hebben zij een dochter Uma Lee.
Thomas Dekker
Thomas Dekker is een Nederlands voormalig wielrenner. Dekker verdiende als tiener een contract bij de juniorenploeg van de Rabobank en maakte vervolgens snel naam in het internationale wielerpeloton. Hij blijkt een zeer goede klimmer en een briljante tijdrijder en boekte indrukwekkende zeges. In 2009 wordt hij na dopinggebruik geschorst en valt zijn droom in duigen. Na twee jaar afwezigheid komt in 2011 zijn boek ‘schoon genoeg’ uit. Hierin vertelt hij het verhaal over hoe als kind zijn carrière begon, tot aan zijn schorsing en comeback. In augustus van datzelfde jaar keert Dekker terug in de wielersport en krijgt een kans bij de opleidingsploeg van Garmin-baas Jonathan Vaughters. In de jaren die volgen boekt Dekker één overwinning: hij was de beste in de vijfde etappe van de Ronde van de Sarthe. Thomas Dekker weet als topsporter als geen ander hoe hij met tegenslagen om moet gaan. Op 25 februari 2015 doet hij in het Mexicaanse Aguascalientes een aanval op het werelduurrecord. Hij komt tot een afstand van 52,221 kilometer en dat was net te weinig om het wereldrecord van 52,491 te verbeteren. De poging daartoe blijkt Dekkers laatste activiteit in het profwielrennen, een kleine maand later beëindigt hij zijn carrière als prof. Tegenwoordig is Dekker met enige regelmaat te zien als tafelgast in ‘Pauw’.