Tot volgend jaar!

Deelnemers

Kay
Samen met broer Jesse vormt Kay Nambiar (31) de band Valerius. Met het nummer She Doesn’t Know scoorden zij een nummer 1 hit in Indonesië. Naast muzikant is Kay ook model.
Ancilla
Playmate Ancilla Tilia (29) stond meerdere keren in de Playboy en schreef voor mannenblad FHM. Zij is gespecialiseerd in latex mode en is actief in de politiek. Ancilla ging in aflevering 2 naar huis.
Anouk
Musicalactrice Anouk Maas (28) speelde in musicals als Flashdance, Shrek en The Sound Of Music en is presentatrice bij Nickelodeon. In aflevering 8 viel het doek voor Anouk.
Coosje
Zangeres en actrice Coosje Smid (24) kreeg een gouden kalf voor haar rol in de film Joy en is bekend van The voice of Holland. Coosje ging in aflevering 2 naar huis.
Ferry
Ferry Doedens (24) presenteert, zingt en acteert. Als Lucas Sanders in GTST zet hij Meerdijk flink op stelten.
Freddy
Freddy Tratlehner (31), beter bekend als Vjeze Fur, vormt samen met Willie Wartaal en Faberyayo De Jeugd Van Tegenwoordig. Zij zijn bekend van nummers als Watskeburt?! en Sterrenstof.
Juliette
Juliette van Ardenne (30) is bekend van de jeugdserie Zoop, de film New Kids Nitro en speelt de rol van Doktersassistente in de televisieserie Dr. Tinus. In aflevering 3 werd ze door haar team naar huis gestuurd.
Krystl
Zangeres Krystl Pullens (31) is bekend van liedjes als Golden Days, Bottles en Circles. Ze heeft twee albums op haar naam staan en ontving een Edison en een 3FM Award voor beste nieuwkomer.
Leo
Acteur en cabaretier Leo Alkemade (33) heeft na een hoofdrol in Shouf Shouf Habibi en een rol in Toren C nu zijn eigen sketchprogramma: Sluipschutters. Ook is hij onderdeel van het cabaretduo Alkemade & Bloemen. In aflevering 7 slaat Leo op de gong. Hij vertrekt vrijwillig.
Lobke
Een van de beste zeilsters die Nederland ooit heeft gekend. Lobke Berkhout (33) heeft medailles gewonnen op twee Olympische Spelen en is meervoudig Wereldkampioen in haar klasse.
Loek
Loek Peters (40) is bekend van diverse series en films, zoals Achtstegroepers Huilen Niet. Tegenwoordig kennen we hem vooral als slechterik Berry uit de hitserie Penoza. In aflevering 8 geeft Loek op vanwege een schouderblessure.
Lone
Actrice Lone van Roosendaal (45) is bekend van TV-series als Voetbalvrouwen en Verliefd op Ibiza. Naast haar acteerwerk speelde ze in de musical Zorro. In aflevering vier werd zij door haar teamleden naar huis gestuurd.
Manuel
Manuel Broekman (27) ken je nog van Spuiten En Slikken. Maar ook als acteur in series als Feuten, SpangaS en Verliefd Op Ibiza. In Expeditie Robinson heeft hij zijn pad naar de overwinning al uitgestippeld als hij in aflevering 10 door een zet van Ferry naar huis wordt gestuurd. Extra stemmen kostten hem de kop.
Mr. Polska
De van oorsprong Poolse rapper Dominik Wlodzimierz Groot beter bekend als Mr. Polska, is onderdeel van het rapcollectief Nouveau Riche. Hij stond de afgelopen twee jaar 500 keer op het podium. Zijn grootste hit tot nu toe is Krokobil. In aflevering 12 wordt Dominik genadeloos weggestemd.
Nadia
Naast wereldwijd modellenwerk en de bekende fotoshoot in de FHM is presentatrice Nadia Palesa Poeschmann (33) presentatrice bij Powned. In aflevering 8 moest ze vertrekken.
Remy
De Surinaams-Nederlandse Remy Bonjasky (38) is met zijn lengte van 1.93 meter een imposante vertoning. De voormalig thaibokser is drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix. In aflevering 9 moet hij na een zinderende eilandraad het veld ruimen.
Rick
Televisiepresentator Rick Brandsteder (30) is bekend van Wie Is De Reisleider en programma’s samen met vader Ron Brandsteder. Hij staat bekend als feestbeest maar wil zich nu van een andere kant laten zien. In aflevering 13 weet hij de proef niet te winnen en wordt hij uit het programma gestemd.
Sabrina
Zangeres Sabrina Starke (34) stond onder contract bij het prestigieuze Blue Note jazzlabel en tegenwoordig bij 8Ball Music. Met vier albums en een theatertour is zij een bekende naam binnen de soul & jazz. In aflevering 11 laat Sabrina weten dat de expeditie haar zwaar valt. Ze besluit te vertrekken.