Vanaf 4 september elke donderdag om 20:30

Deelnemers

Ancilla
Playmate Ancilla Tilia (28) stond twee keer in de Playboy en was te zien in mannenbladen als FHM en Panorama. Zij is gespecialiseerd als fetisj model en is actief in de politiek.
Anouk
Musicalactrice Anouk Maas (28) speelde in musicals als Flashdance, Shrek en The Sound Of Music en is presentatrice bij Nickelodeon.
Coosje
Zangeres en actrice Coosje Smid (24) kreeg een gouden kalf voor haar rol in de film Joy en is bekend van The voice of Holland.
Ferry
Ferry Doedens (24) presenteert, zingt en acteert. Als Lucas Sanders in GTST zet hij Meerdijk flink op stelten.
Freddy
Freddy (31), beter bekend als Vieze Fur, vormt samen met Willie Wartaal en Faberyayo De Jeugd Van Tegenwoordig. Bekend van nummers als Watskeburt?! en Sterrenstof.
Kay
Samen met broer Jesse vormt Kay Nambiar (31) de band Valerius. Met het nummer She Doesn’t Know scoorden zij een nummer 1 hit in Indonesië. Naast muzikant is Kay ook model.
Krystl
Zangeres Krystl Pullens (31) is bekend van liedjes als Bubbles en I’m In Love. Met twee albums op haar naam en een Edison voor beste nieuwkomer timmert zij hard aan de weg.
Leo
Acteur en cabaretier Leo Alkemade (33) heeft na kleine rollen in Shouf Shouf Habibi en Toren C nu zijn eigen sketchprogramma: Sluipschutters. Ook is hij onderdeel van het cabaret duo Alkemade & Bloemen.
Lobke
Een van de beste zeilsters die Nederland ooit heeft gekend. Lobke Berkhout (33) heeft medailles gewonnen op twee Olympische Spelen en is meervoudig Wereldkampioen in haar klasse.
Loek
Loek Peters (40) is bekend van diverse series en films, zoals Achtstegroepers Huilen Niet. Tegenwoordig kennen we hem vooral als slechterik Berry uit de hitserie Penoza.
Lone
Actrice Lone van Roosendaal (45) is bekend van TV-series als Voetbalvrouwen en Verliefd op Ibiza. Naast haar acteerwerk speelde ze in de musical Zorro.
Manuel
Manuel Broekman (27) ken je nog van Spuiten En Slikken. Maar ook als acteur in series als Feuten, SpangaS en Verliefd Op Ibiza.
Mr. Polska
De van oorsprong Poolse rapper Dominik Wlodzimierz Groot beter bekend als Mr. Polska, is onderdeel van het rapcollectief Nouveau Riche. Hij stond de afgelopen twee jaar 500 keer op het podium. Zijn grootste hit tot nu toe is Krokobil.
Sabrina
Zangeres Sabrina Starke (34) stond onder contract bij het prestigieuze Blue Note jazzlabel en tegenwoordig bij 8Ball Music. Met vier albums en een theatertour is zij een bekende naam binnen de soul & jazz.