Vanaf 4 september elke donderdag om 20:30

Nieuws

Niet 14, maar 18 kandidaten

Niet 14, maar 18 kandidaten doen dit seizoen mee aan Expeditie Robinson. het vijftienjarige bestaan van het programma wordt gevierd met een recordaantal deelnemers. 

 

Naast de eerder bekendgemaakte kandidaten, gaan ook K1 vechter Remy Bonjasky, presentator Rick Brandsteder, presentatrice Nadia Palesa Poeschmann en actrice Juliette van Ardenne de strijd aan.

 

Die strijd wordt dit seizoen voor het eerst geleverd op drie verschillende eilanden op de Filippijnen: Hemel, Aarde en Hel. Niet twee, maar drie aan elkaar gewaagde teams strijden tegen elkaar en zijn overgeleverd aan de drie eilanden. 

 

Vanaf donderdag 4 september wekelijks te zien tussen 20.30 uur en 21.30 uur bij RTL 5 en ook dit keer vol van onaangename verrassingen, spannende taferelen en onverwachte intriges.

 

Wie wint Expeditie Robinson 2014?

 

Dit zijn de kandidaten

Donderdag 4 september start de nieuwe editie van Expeditie Robinson. Het is een jubileumeditie, want het is de vijftiende verjaardag van het programma.

Deze editie zorgt wederom voor spannende taferelen en intriges, dit keer op de Filippijnen. De cast bestaat ook dit jaar alleen uit BN’ers. Dit zijn de achttien VIP’s die het avontuur aan gaan:

Acteur Manuel Broekman
Zangeres Krystl
Acteur Ferry Doedens
Actrice Lone van Roosendaal
Acteur/cabaretier Leo Alkemade
Zangeres Coosje Smid
Rapper Mr. Polska
(musical)Actrice Anouk Maas
Acteur Loek Peters
Zeilster Lobke Berkhout
Rapper Freddy Tratlehner
Playmate Ancilla Tilia
Zanger/model Kay Nambiar
Zangeres Sabrina Starke

Wie wint dit jaar Expeditie Robinson? 

De presentatie is in handen van Dennis Weening en Nicolette Kluijver.

Uitzending RTL 5: vanaf donderdag 4 september tussen 20.30 uur en 21.30 uur.

Nicolette en Ferry in RTL Boulevard

Nicolette Kluijver en Ferry Doedens waren te gast bij RTL Boulevard. Daar werden de namen van de deelnemers van Expeditie Robinson 2014 bekendgemaakt. Bekijk de video. 

Namen kandidaten vanavond bekend

Op donderdag 04 september start de nieuwe editie van het hardste en meest spannende survivalprogramma ooit: Expeditie Robinson. Dit jaar viert het populaire RTL 5 programma haar vijftiende verjaardag. Deze jubileumeditie zorgt wederom voor spannende taferelen en intriges.

 

De cast bestaat ook dit jaar alleen uit BN’ers. De VIP’s die het confronterende avontuur aan gaan worden vanavond bekendgemaakt in RTL Boulevard, vanaf 18:30 uur bij RTL 4.