Vanaf 3 september

De kandidaten van 2015!

Vanaf donderdag 3 september barst de meest spannende strijd weer los bij RTL 5! Bekende Nederlanders reizen samen met het presentatie-duo Nicolette Kluijver en Dennis Weening af naar de Filipijnen om zich te onderwerpen aan de meest uitdagende en avontuurlijke opdrachten. 

Dit jaar gaat Expeditie Robinson back to basic. Niet alleen moeten de deelnemers het per persoon doen met maar zeven handjes rijst en zeven handjes meel tot de samensmelting, ook hebben ze niet meer de veiligheid van een eigen kamp. De deelnemers worden allemaal gedropt op hetzelfde eiland. Daarbij is het meteen ieder voor zich; teams worden niet vooraf al gevormd. De expeditieleden moeten zich voor elke proef verdelen in twee groepen en gaan daarna allemaal naar de eilandraad. Nog niet eerder was de angst en onzekerheid zo groot...

De cast van Expeditie Robinson bestaat ook dit jaar alleen uit BN’ers. Presentator Jaap Jongbloed is de laatste deelnemer die de groep compleet maakt. Lees meer over de 17 kandidaten van dit seizoen. 

Meer nieuws ‚Äč