Elke donderdag om 20:30 uur
De hoogte- én dieptepunten

Teams

Thomas
Renee
Joost
Boris
Nathalja
Femke
Prijswinnaar en groot fan
Nathalja van Heertum
24 jaar
Nathalja kijkt al jaren trouw naar Expeditie Robinson. Ondanks haar schattige uiterlijk, schuilt er een hele harde directe tijger van binnen. Ze is een extreem direct persoon met een erg groot doorzettingsvermogen. Ze heeft 12 jaar lang aan topsport gedaan en wil daarom graag tot het uiterste gaan, maar dit keer op een compleet ander gebied.
sluiten
Prijswinnaar en groot fan
Joost Blaauwhof
25 jaar
Als typische en sportieve Brabander, gezegend met een heftige zachte g, is Joost verwend en altijd in een gespreid bedje terecht gekomen: “Tijd om eens van mijn hevige smetvrees af te komen en te bewijzen dat ik het langer dan drie uur buiten mijn provincie uit houdt.” Buiten werkzaamheden als barman in Oostenrijk en Sunny Beach is Joost alles behalve een Robinson geweest…
sluiten
MC en host Lifehunters TV
Boris Lange
26 jaar
Boris begon op zijn zeventiende samen met een vriend een creatief duo. Met z’n tweeën maakten ze opvallende filmpjes voor internet waarvan enkele viraal zijn gegaan. Momenteel presenteert hij camera pranks voor Lifehunters TV, is hij sidekick bij Xite en berucht feestganger die als MC op feesten door het hele land verschijnt.
sluiten
Host Concentrate
Thomas Cox
25 jaar
Thomas ken je wellicht als 1 van de zangers en YouTubers van de band ZOMAER, die landelijke bekendheid kreeg door het programma Holland’s Got Talent. Nu is hij 1 van de presentatoren van het online platform Concentrate. Zijn allergrootste droom is het geven van een stadionconcert. Als hij ergens in gelooft dan gaat hij ervoor!
sluiten
Host Ferzuz
Renee van der Schoot
27 jaar
Renée van der Schoot was backstage verslaggever bij Idols en kennen we als verslaggever bij PowNews en voormalig YouTube kanaal Volg de Baas. Daarnaast is ze haar eigen YouTube kanaal gestart en maakt ze deel uit van het YouTube kanaal FERZUZ. Samen met Femke van Leeuwen en Bobbie Bodt gaat ze de strijd aan met andere YouTubers.
sluiten
Host Ferzuz
Femke van Leeuwen
23 jaar
Femke van Leeuwen is ooit ontdekt door het tv-programma ‘Xite zoekt VJ’ en loopt alle grote festivals af als reporter voor het muziekvideostation. Verder maakt ze deel uit van het YouTube kanaal FERZUZ. Samen met Femke van Leeuwen en Bobbie Bodt gaat ze de strijd aan met andere YouTubers.
sluiten

Fragmenten

De hoogte- én dieptepunten
Le grande finale!
Het eilandleven!
Proef #1: De evenwichtsbalk
"Dit is Duivelseiland"
De Robinson droom komt uit!
Aankomst op hét Robinson eiland!
De gevreesde eetproef!
Een intens nachtje bij locals
Op naar het eiland!
Skinny dippen!
Let's get the picture
De nacht in een hangmat
The TukTuk challenge!
Een wilde nacht
De roadtrip gaat beginnen!
Dit zijn de 6 roadtrippers!