Koop finaletickets

20 december 2018

BELEEF DE LIVE FINALE MET ALLE EXPEDITIELEDEN

Beleef de finale van Expeditie Robinson live in Ziggo Dome! Op donderdag 20 december kijk je samen met Dennis, Nicolette en álle 21 expeditieleden de loodzware, laatste proef. Naast de bloedstollend ontknoping van het negentiende seizoen, verzorgt een deel van de expeditieleden exclusieve optredens. Onder anderen Famke Louise en Corry Konings treden op en ook Josylvio, Jody Bernal en I Am Aisha laten zien wat ze, naast het survivallen op een onbewoond eiland, nog meer in huis hebben. Buiten deze optredens zijn er verschillende verrassingsacts, die later bekendgemaakt worden. Wil jij bij de live finale van Expeditie Robinson aanwezig zijn? Bestel dan nu snel je tickets!

Koop finaletickets

Veelgestelde vragen

Algemene informatie
Wanneer vindt het evenement plaats?

Op donderdag 20 december 2018.

Vanaf hoe laat zijn de deuren open?

De deuren gaan open om 18:30 uur.

Op welk tijdstip is de show afgelopen?

De show is rond 22:30 uur afgelopen.

Is er een pauze in de voorstelling?

Er is geen pauze in de voorstelling. Zowel voor als na de voorstelling kunt u eten en drinken in de Ziggo Dome Foyer halen dat mee de zaal in mag.

Hoe kan ik betalen op het evenement?

U kunt consumpties halen in de Ziggo Dome. De Ziggo Dome werkt hiervoor met een muntenbetaalsysteem. Deze munten kunnen gekocht worden in de ontvangsthal van de Ziggo Dome.

Mag ik foto’s maken tijdens het evenement?

Ja, het is echter niet toegestaan om professionele foto-, film-, en opnameapparatuur mee te nemen. Funcamera’s (gewone kleine digitale camera’s) zijn wel toegestaan evenals mobiele telefoons met camera. Deze zullen niet in beslag worden genomen. Het is echter niet toegestaan om opnamen of foto’s die u gemaakt heeft voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Is er EHBO aanwezig?

Er is EHBO aanwezig in de Ziggo Dome.

Kan ik de Ziggo Dome verlaten als ik eenmaal binnen ben?

Uw toegangsbewijs wordt bij binnenkomst gescand. Als u eenmaal binnen bent geweest kan u met het zelfde toegangsbewijs niet nog een keer binnenkomen.

Mag ik roken tijdens de show?

Nee, vanaf 1 juli 2008 is het in Nederland bij wet verboden om in openbare horecagelegenheden te roken. Uiteraard kunt/mag u tussen de showblokken van de daarvoor bestemde rookhokken gebruik maken.

Is het toegestaan om eigen consumpties mee te nemen naar het event?

Helaas is het niet mogelijk om eigen consumpties mee te nemen naar dit event. U kunt consumpties halen op de event locatie.

Zijn er kledingvoorschriften voor het evenement?

Er zijn geen kledingvoorschriften voor het evenement.

Zijn er kluisjes aanwezig op de event locatie?

Op de begaande grond van de Ziggo Dome zijn kluisjes aanwezig. Deze kluisjes zijn te gebruiken tegen een vergoeding van €2,-. De afmeting van een kluisje is 50 x 23,5 x 25,5 cm.

Is er een garderobe aanwezig op de event locatie?

Ja, in de Ziggo Dome zijn vier garderobes waar je gratis jouw jas kan ophangen.

Kan ik een tas meenemen naar binnen?

Houd er rekening mee dat het tijdens dit (specifieke) evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Zijn er oordopjes verkrijgbaar?

Ja, deze zijn echter alleen verkrijgbaar tegen betaling.

Zijn er staan- of zitplaatsen?

Er zijn zitplaatsen. Gedurende de show kunt u plaatsnemen op uw stoel en comfortabel genieten van de voorstelling.

Zijn er voorwerpen die ik niet mee naar binnen mag nemen?

Het is niet toegestaan om (huis)dieren, glaswerk, plastic flessen, blik, vuurwerk, (vuur) –wapens en/of gevaarlijke voorwerpen, (hard)drugs, alcoholhoudende dranken en etenswaren in welke verpakking dan ook mee te nemen naar de locatie waar het evenement plaatsvindt, op straffe van inbeslagname van deze zaken al dan niet zonder teruggave.

Locatie en bereikbaarheid
Waar vindt de show plaats?

Ziggo Dome, De Passage 100, 1101 AX Amsterdam, Telefoon: 0900 235 36 63. www.ziggodome.nl

Zijn er parkeerplekken op of rondom de event locatie?

Het wordt aangeraden om achter de Ziggo Dome te parkeren op P2. Hier kunt u goedkoop parkeren en is er meestal ’s avonds plaats. Tevens is het mogelijk om verder van de Ziggo Dome te parkeren om vervolgens over te stappen op het openbaar vervoer. Voor meer informatie omtrent parkeren verwijzen wij u graag door naar de website van de Ziggo Dome.

Bereikbaarheid per auto

Voor de bereikbaarheid per auto verwijzen wij u graag door naar de website van de Ziggo Dome.

Bereikbaarheid met OV

Voor de bereikbaarheid per OV verwijzen wij u graag door naar de website van de Ziggo Dome.

Bereikbaarheid met fiets

Voor de bereikbaarheid per fets verwijzen wij u graag door naar de website van de Ziggo Dome.

Mindervaliden
Zijn er invalideplekken beschikbaar?

Iedereen is van harte welkom tijdens Expeditie Robinson Live. Daarom is het voor iedereen toegankelijk en zijn er speciale voorzieningen voor gasten met een lichamelijke beperking tijdens het evenement. Uiteraard staan er beveiligings- en servicemedewerkers klaar om gasten te assisteren, informatie te geven of naar hun stoel te brengen. Daarbij worden rolstoelgangers geadviseerd zoveel mogelijk gebruik te maken van de voorzieningen op de begaande grond. Voor een overzicht van de bereikbaarheid, toegankelijk en bruikbaarheid van de Ziggo Dome voor bezoekers met een lichamelijke beperking, kijk dan op de website van de Ziggo Dome.

Is er een invalidenparkeerplaats?

Voor een overzicht van de bereikbaarheid, toegankelijk en bruikbaarheid van de Ziggo Dome voor bezoekers met een lichamelijk beperking kunt u terecht op de website van de Ziggo Dome.

Mag ik een begeleider meenemen?

De mindervalidenkaarten zijn voor de betreffende persoon + begeleider.

Ik heb tickets gekocht, maar heb nu een (tijdelijke) fysieke beperking en ben gebonden aan een rolstoel en/of krukken. Wat nu?

Rolstoelen en krukken zijn niet toegestaan op het veld en in de ringen, enkel op de daarvoor bestemde mindervalideplaatsen. U kunt contact opnemen met de klantenservice van Paylogic 0900 – 7295 6442 om te informeren of er nog mindervalideplaatsen beschikbaar zijn. Tickets omruilen is helaas niet mogelijk.

Zijn er invalide toiletten aanwezig?

Op de begane grond zijn er aangepaste toiletruimtes voor bezoekers met een lichamelijk beperking aanwezig. Deze toiletten zijn voorzien van deuren met automatische deuropeners.

Is de locatie, de Ziggo Dome, voorzien van een ringleiding voor slechthorenden?

Sinds 2015 is er een ringleiding aanwezig in de Ziggo Dome. Zo kan iedereen genieten van het evenement. Vergeet niet bij aankomst het kastje voor het gebruik van de ringleiding op te halen bij de servicebalie. Voor een overzicht van de bereikbaarheid, toegankelijk en bruikbaarheid van de Ziggo Dome voor bezoekers met een lichamelijk beperking, klik dan hier.

Kinderen
Is er een minimum leeftijd?

Er is geen leeftijdsgrens. Indien je nog geen 16 jaar bent, raden wij je aan om samen met iemand te gaan die 18 jaar of ouder is.

Overig
Zijn selfiesticks toegestaan?

Nee, selfiesticks zijn niet toegestaan.

Ik ben journalist/ fotograaf en wil het concert graag bijwonen om er verslag van te doen. Met wie kan ik daar contact over opnemen?

Hierover kunt u een mail sturen naar expeditierobinsonlive@rtl.nl. Wij helpen u graag verder.

Heeft u een andere vraag?

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via expeditierobinsonlive@rtl.nl. Wij helpen u graag verder.

Koop finaletickets